Skip to main content
Home » Fremtidens matproduksjon » Møt bransjefolk på storhusholdningsmessene i Trondheim og Tromsø
fremtidens matproduksjon

Møt bransjefolk på storhusholdningsmessene i Trondheim og Tromsø

Velkommen til årets storhusholdningsmesser i Trondheim og Tromsø! På messene kan du oppleve det meste innen mat og drikke, og du får møte et bredt utvalg av leverandører fra hele landet. 

Kanskje du har lyst til å smake på det nyeste innen økologisk- eller ferdigmat? Eller undersøke det nyeste innen kjøkkenutstyr? Du kan få inspirasjon innen dekorasjoner og underholdning, eller sjekke ut ny teknologi innen kortterminaler og kassaapparater. Eller kanskje du ønsker å komme i samtale med forbund og organisasjoner?

De besøkende strekker seg fra innehavere og daglige ledere til kokker og hovmestere. Det kommer utstillere fra hele bransjen. Du vil uansett finne noe som er interessant for deg, uavhengig av om du er ansatt i en institusjon, serverings- eller overnattingsbedrift.

Norgesmesterskap i kokkekunst og servitørfag

Under storhusholdningsmessen MENY 2020 i Trondheim, arrangeres NM i Kokkekunst og servitørfag for 6. gang. NM i Kokkekunst er en individuell konkurranse der vinneren i 2020 går videre til «Veien til Årets Kokk og Årets Kokk 2021».

Vi ønsker velkommen til Nordnorsk storhusholdningsmesse i Tromsø 17. september og storhusholdningsmessen MENY 2020 i Trondheim 23. og 24. september. Håper vi sees!

Next article