Sponset
Mat som har en historie, smaker bedre!
Det er en grunn til at folk går på dyre restauranter og at det føles godt å spise kortreist mat. Fersk mat som har en historie gir en annerledes opplevelse. Du trenger ikke ha peiling for å føle kvalitet. Dette sier Eilev Haukaas, daglig leder i Dyrket. Dyrket lever for mat som er laget med … Continued
Sponset
Utvikler drone for å automatisere oppdrettsnæringen: – For oss handler det om å bidra til en renere og bærekraftig matproduksjon
Probotics droner skal automatisere inspeksjon, datafangst, fôringsovervåkning og renhold under vann i oppdrettsanlegg, og erstatte dagens kostnadskrevende, manuelle operasjoner. Foreløpig er dronene på prototypenivå, men selskapet planlegger første drone i utleie i løpet av 2022. «Oppdrettsnæringen ønsker ny teknologi som dette velkommen med åpne armer», sier Mikkel Pedersen, CEO i Probotic. Med en stadig økende verdensbefolkning, og økende press … Continued