– Ole Tobias Olsen borettslag er et helt nytt borettslag med mange tilbud og spesielle kvaliteter. Her har du matbutikk, kjøpesenter, restauranter, kulturtilbud og bussholdeplass rett utenfor døren, sier eiendomsmegler i Rede Eiendomsmegling, Susanne Møgster Dahle.

Leilighetene er fordelt på tre blokker med totalt 81 leiligheter, plassert på en stor parkeringskjeller og næringsseksjon i front.

– Som beboer i dette borettslaget får du helt klart mye ekstra på kjøpet. Du har blant annet tilgang til et godt utstyrt trimrom, loungerom og selskapslokale samt to utleiehybler, som kan leies av beboerne når de får besøk som har behov for overnatting, sier hun.

Hun forteller at dette er det første prosjektet i Mo i Rana der slike arealer er lagt inn som en del av bofellesskapet, og mener dette vil vil bidra til et godt bomiljø for dem som skal flytte inn i leilighetene. 

Meget god vekst

– Bygget er plassbygd og det er lokale entreprenører som utfører arbeidet. Utbygger har for øvrig brukt mye energi på å skreddersy bygget på best mulig måte for de som skal bo her og bruke det. Dette blir et fint og stort bygg for byen vår, og et viktig bidrag for å utvikle et levende sentrum, sier Mona Kristiansen. Også hun jobber som eiendomsmegler i Rede Eiendomsmegling.

Og at utviklingen har vært god i området den siste tiden, kan eiendomsmeglerne bekrefte.

– I de senere år har det vært en større og positiv vekst i prosjektsalg og prosjektutvikling på hele Helgeland, og vi tilbyr nå flere typer eiendommer på prosjektstadiet enn tidligere. Det gjelder både store enheter, som Ole Tobias Olsen borettslag, og mindre enheter som tomannsboliger, rekkehus og fritidseiendommer, sier Kristiansen.

Både hun og Møgster Dahle syns det blir spennende å følge utviklingen og realiseringen av alle disse prosjektene.

Rede Eiendomsmegling ble etablert i 2015 og selger boliger på hele Helgeland.