Risikoen ved å bare fortsette med inkrementelle forbedringsprosjekter er å ende opp med å bli forbikjørt. Kodak var de beste i verden innen sitt forretningsområde, men det hjalp lite når digitalfoto slo bena under forretningsmodellen for denne bransjen.

I vår verden er ikke løsningen å ansette en Chief Digital Officer, men heller å se digitalisering som en helt nødvendig og naturlig del av hverdagen for den eksisterende organisasjonen.

Vi vil gjerne hjelpe deg i gang med digitalisering innenfor områdene produktutvikling og produksjon. Sammen skaper vi en visjon og et veikart for digitalisering av din bedrift basert på den nyeste tilgjengelige teknologien og deres nåværende prosesser og metoder. Vi har et dedikert team som har som jobb å sørge for at de digitale initiativene innføres på en effektiv måte.

Digital tvilling

En digital tvilling av enten et produkt, eller et produksjonssystem er en omfattende modell av både mekanikk, elektronikk og software. Den gir deg en unik innsikt i hvordan du kontinuerlig kan forbedre produkter og prosesser. Vi har løsningene for å skape disse digitale tvillingene, men samarbeider også med andre for eksempelvis å hente inn og analysere data fra produkter og prosesser.

Additive Manufacturing (AM) programvare

Innenfor AM tilbyr vi både en holistisk programvareportefølje fra Siemens som spenner fra additiv design, til prosessimulering, og ikke minst produksjonsstyring. Denne programvaren støtter de fleste printteknologiene på markedet som powderbed, hybrid-additiv, m.m.  

Additive Manufacturing (AM) - printere

Vi er partner med HP for levering av deres unike multi-jet fusion 3D printere. For prototypeproduksjon blir det nå mulig å lage deler med ulik tekstur, farge, eller printing av elektriske ledere. Vi tilbyr videre maskiner for store serier, og dette er maskiner som kommer til å utfordre sprøytestøping for mange bruksområder.

Digital produksjon

Med våre løsninger for digital produksjon kan vi hjelpe dere med simulering, automatisering og digitalisering av produksjonsceller og linjer. Vi kan også hjelpe deg med å gå fra å ha prosedyrer og manuelle prosesser for kvalitetsarbeid, til å ha et digitalt kvalitetssystem som er direkte koblet til produksjonsutstyr OG produktutvikling.

Roboter og automasjon

Vår løsning for design og validering av produksjonsprosesser lar deg simulere på forhånd, slik at du vet at alt kommer til å spille sammen ved igangkjøring. I praksis skaper vi en digital tvilling av ditt produksjonsmiljø.

Vi jobber også med simulering av hele fabrikker der vi skaper en dynamisk modell for flyt og logistikk som kan brukes til både optimalisering av produksjonen, så vel som evaluering av ulike scenarier ved ombygging av produksjonsanlegg.

Et viktig steg for å kunne digitalisere er å ha en digital infrastruktur som muligjør flyt av data fra design til produksjon, og selvsagt tilbakemeldinger fra både produksjonsutstyr og sluttprodukter. Med Siemens’ løsning for Product Lifecycle Management(PLM) i bunnen skapes grunnmuren for samhandling internt i bedriften så vel som med underleverandører og partnere. 

Summ systems er representert i hele skandinavia og leverer kundetilpassede løsninger og tjenester innen digital produktutvikling og produksjon. Vi leverer løsninger fra blant annet HP og Siemens, og samarbeider også med flere andre sentrale teknologileverandører innenfor vårt domene. Vår industrierfaring fra våre naboer i Sverige og Danmark kombinert med lang erfaring fra norsk industri gjør oss i stand til å kombinere det beste fra de ulike kulturer og bransjer for å hjelpe deg med å modernisere din bedrift!

Besøk oss på www.summsystems.com, eller ta kontakt på 480 45 452 dersom du vil vite mer om hvordan vi kan hjelpe: