Næringsliv Norge

HELE DENNE NETTSIDEN ER EN ANNONSE FRA MEDIAPLANET

HELE DENNE NETTSIDEN ER EN ANNONSE FRA MEDIAPLANET

vekst på sørlandet

TOPICS

En skapende landsdel

Det er neppe tilfeldig at Sam Eyde - Norges største gründer gjennom tidende - var sørlending. Han var sønn av en skipsreder, vokste opp på Malmbryggen i Arendal og utdannet seg som ingeniør i Tyskland.

Sponsored content

Fusjonen åpner dører for Nordic Door

Ved hjelp av digitalisering og fokus på Lean-arbeid skal Nordic Door fortsette å utvikle seg og vokse. Målet er å bli den mest komplette dørleverandøren til prosjektmarkedet.

Bygda som tar framtida med storm

Over 90 selskaper og 500 ansatte har flyttet inn i Hunsfos Næringspark etter at den store papirfabrikken la ned i 2011. Men det er ikke bare der det skjer i Vennesla. Bygda er inne i en voldsom utvikling.

Sponsored content

Sørlandet på kartet

For mange er Sørlandet ensbetydende med fine strender og ferieidyll. Men Agder-fylkene har også mye å by på innenfor innovasjon, global ekspansjon og spisskompetanse.

Sponsored content

Iskrempioneren som stadig utvikler seg

Iskremeventyret om Hennig-Olsen startet allerede i 1924, den gang som en bigeskjeft til den øvrige virksomheten i en frukt- og tobakkskiosk i Kristiansand. I dag står Hennig-Olsen for mer enn femti prosent av Norges iskremproduksjon og veksten fortsetter.