Selskapet er et av mange norske leverandørselskaper som skal delta som utstiller på ONS 2016, for å vise frem det siste innen teknologiske nyvinninger for den internasjonale energibransjen.

Kommer på ONS for å gjøre business

ONS er en av verdenes ledende møteplasser for den internasjonale energibransjen. 29. august til 1. september arrangeres årets ONS. Siden 1974 har ”hele verden” kommet til Stavanger annethvert år, for å bli oppdatert på det siste innen teknologiske nyvinninger, møte kunder og gjøre forretninger. På ONS 2014 var det utstillere fra 39 land og besøkende fra over 100 land.

- Den norske leverandørindustrien er anerkjent verden over for sin teknologiutvikling – dette er en av grunnene til at så mange internasjonale selskaper kommer på ONS for å gjøre business, i følge administrerende direktør i ONS, Leif Johan Sevland.

Møter internasjonale oljeselskaper på ONS

Jan Johannesen deltar på messer i både inn- og utland med Marine Aluminium. Han mener ONS er vel verdt pengene, ettersom store deler av selskapets kundegruppe er samlet på utstillingen.

- ONS er en av verdens fremste og viktigste messer å delta på. Sammenlignet med konkurrerende messer, er ONS dyktig på å tiltrekke seg oljeselskapene, som er avgjørende for at det ikke skal bli en ren leverandørmesse. Det er jo oljeselskapene som bruker produktene vi selger, og som setter kriterier og spesifikasjoner for nye prosjekter, sier han.

ONS er en yngleplass for internasjonal handel

Under ONS arrangeres ONS International Markets i samarbeid med INTSOK. Dette er en tredagers konferanse under årets ONS, som har som mål å få enda flere norske selskaper ut i internasjonale markeder. INTSOK stiller med rådgivere som vil holde grundige presentasjoner av ulike land og forretningsmulighetene som finnes der.

- ONS er en yngleplass for internasjonal handel – gjennom tidene har vi sett mange eksempler på at kontrakter har blitt signert, både under og i etterkant av ONS, avslutter Sevland.

 

Av: Leif Johan Sevland