Dynamic Currency Conversion (DCC) er en løsning som gjør at de utenlandske kortholderne vil vite nøyaktig hvor mye det de kjøper koster i egen valuta. Terminalen gir kunden valget mellom å betale i norske kroner eller i kundens egen valuta. Kvitteringen viser beløpet i norske kroner, valutakursen og totalbeløpet i kundens egen valuta. Dette gir bedre oversikt, og er i tillegg attraktivt for forretningsreisende som fører reiseregning, da all informasjon er tilgjengelig på kvitteringen.

- I stedet for at kundens bank får en fortjeneste på valutavekslingen, tilfaller en del av denne din bedrift. Din virksomhet vil få oppgjør i norske kroner som før, uavhengig av om kunden velger å benytte DCC eller ikke.

Fordelaktig for dine kunder

Utenlandske kunder vet nøyaktig hvor mye penger de bruker i sin egen valuta, og unngår ubehagelige overraskelser. Kunden føler seg «hjemme» og er trygg på hva endelig pris blir. Dette gir trygghet og potensial for mersalg.

- Vi er så sikre på at vi tilbyr dine kunder en gunstig kurs, at vi garanterer dette; hvis kunden får en bedre kurs av sin bank, dekker vi differansen. Og ikke minst er DCC kostnadsfritt for bedriften din å ta i bruk og det er enkelt å komme i gang, avslutter Fridheim.