Myhrvold Storkjøkken inngår i Myhrvold-Gruppen, som har en omsetning på ca 500 mill kr og 120 ansatte fordelt på landsdekkende kontorer i Norge, Sverige og Danmark, ifølge Andersen.

Selskapet har gjennom en årrekke levert komplette kjøkken og serveringsprosjekter til toneangivende selskaper innen hotell-, restaurant- og catering-segmentet. De representerer sterke merkevarer som blant annet Rational, Frima, Bizerba ,Winterhalter, MenuSystem, Comenda og Scotsman. 

- Vi er en komplett total leverandør, som leverer alt, fra store sentralkjøkken til separate maskiner og utstyr. Vi setter sammen forskjellige produkter fra forskjellige leverandører, avhengig av hva som passer arealet, konseptet og kunden best, sier Andersen.  

Vil involveres tidlig i prosjektet

Samtidig med å fokusere på ypperste kvalitet på produktene, fokuserer selskapet på høy faglig kompetanse blant sine ansatte.

- Med våre prosjektledere, designere, ingeniører og innkjøpere sørger vi for å bringe i havn oppgavene både hva gjelder kreativitet og teknikk, sier Andersen.

Han ser store fordeler i å involveres tidlig i prosjektfasen, for å tilrettelegge for god logistikk og funksjonelle arbeidssoner, samt at teknikken blir tilrettelagt for en effektiv drift.

Favner bredt

- Synergier av vårt brede nedslagsfelt ser vi for eksempel innen bredriftskantinesegmentet. Som vi tilfører trender fra restaurantkonsepter i de mest urbane strøk - tatt frem i samarbeid med konseptmakere og designere, sier Andersen.   

Offentlig sektor er og et viktig felt, hvor selskapet har leveranser til noen av de mest avanserte industrialiserte konseptene, fra sentral matproduksjon til mottakskjøkken.  

Miljøeffektive løsninger

Myhrvold Storkjøkkens samarbeidspartnere er ISO-godkjente og selv er de en Miljøfyrtårnbedrift, ifølge Andersen.

- Våre ledende prinsipaler hjelper oss til å være først ute med miljøvennlige løsninger med mindre forbruk av energi. Induksjon, avanserte kombidamper og Frima Vario Cooking Center er teknologi som sparer tid, energi og miljø, sier han.