Vi velger å døpe den tradisjonelle kantinen om til personalrestaurant. Servering, utvalg, helse og miljø har fått en helt annen betydning enn det en eldre løsning normalt kan ivareta. For en del år siden fikk vi normalt henvendelse om å tegne et forslag etter at stort sett alt areal i et bygg var disponert. Nå er vi oftere inne som første aktør og kan definere plassering, størrelse og kapasitet. Mange mener at godt miljø og servering er en av flere konkurransefaktorer i kampen om de beste hodene.

Om ikke annet er sunt og godt kosthold positivt for å ha de kvikkeste hodene. Foodtech er kjent for å være først ute med ny teknologi, og ønsker å være i førersetet for å skape løsninger som varer, og takler endringer i behov.

Den største endringen i kantinebransjen er endringer i den maten som serveres. Og med den behovet for å tilpasse serveringsområdet deretter.

Vi tror heller ikke at utviklingen har stoppet opp. Den vil fortsette, og det vil være behov for å kunne tilpasse videre etter som trender og behov endres.

Personalrestauranten har ofte et stort areal, dette må kunne brukes mer en de 2 timene lunsjen varer. Vi kan tilpasse og også tenke på frokost, middag, selskapsservering, sosiale arrangementer for mange styremiddager etc

Personalrestauranten skal være et sosialt møterom, der dine medarbeidere skal hente nye krefter og ny motivasjon for en lang produktiv arbeidsdag.

Riktig møbler og innredning kan bidra til dette og mer.

In-house kaffebar har blitt er kjent begrep, kaffebaren fungerer som et sosialt treffpunkt og gir en god start på dagen , gjerne i kombinasjon med frokost servering. Mange arbeidsplasser legger heller til rette for en god kopp kaffe in-house enn å ta en tur ut av huset til nærmeste kaffebar.