Midt i et av Oslos travle strøk, omringet av Saga kino, advokatkontorer og Chat Noir ligger The Lannisters. En ny engelsk pub i 2016 stil, forteller Sajdin. Innenfor døren er en sterk rød farge på veggene og tunge eikemøbler.  Baren er utskåret som et eget smykke i lokalet, spesialdesignet nettopp for denne puben.

– Det første man må tenke på når man skal skape et konsept er gi gjestene gjenkjennelsesfølelse, de vet hvor de er og hva de får. Vi bygde et konsept ut ifra gjestene som ferdes i området, men helt siden jeg var liten,  har jeg elsket utrykket på de engelske pubene. Jeg kunne nesten ikke vente til jeg ble gammel nok til å få sitte i dem og ta en øl slik som de store gutta gjorde, ler Sajdin.

Oslo verdig

– Vi planla dette i flere måneder, og det har blitt akkurat slik vi drømte om. Jeg ville bygge noe klassisk, og skape et konsept som var tidsløs. En pub som til og med appellerer til jenter i 2016 stil. Jeg ville skape noe som er Oslo verdig!  

Alt av interiør og listverk er kledd i massiv eik for å skape en tradisjonell utseende. De buede sofakrokene langs veggene er trukket i mørk Chesterfield, med nagler som går igjen oppover veggene og i krakkene. Det skaper en helhet. 

Smykket i rommet

Det har vært et krevende prosjekt. Eik er vanskelig å jobbe med og det er tungt, bare baren veide 1, 2 tonn. Baren har mange utskjæringer og spesielle detaljer fordi vi ville at den skulle være unik. 

– En bar bør alltid stå enten rett foran deg eller til høyre når du kommer inn, fordi mennesker har en tendens til å se til høyre. Alt hos oss er nøye planlagt. Som et eksempel kan nevnes at det er variasjon av sitteplasser, men uansett hvor du sitter så har du øyekontakt  med baren. Det er den som er viktig og som er selve juvelen i rommet.

– Jeg håper det blir et sted hvor tid og minner etterhvert setter sitt preg på miljøet, sier han.