Vinpreserveringssystemet «Le Verre de Vin» er et vin- og champagnepreserveringssystem, utviklet for profesjonelle og kommersielle brukere. Systemet sørger for å holde åpen vin og champagne frisk i tre uker etter at flasken er åpnet og det første glasset skjenket. På denne måten kan man tilby sine kunder et større utvalg av vin på glass, med kvalitetsgaranti og uten svinnrisiko. Utover spart svinn vil selvsagt økt salg og høyere snittpris også vises igjen på bunnlinjen!

For stillviner brukes sensor-styrt vacuum, og for musserende viner et tilsvarende påfyll av CO2 med regulert trykk. Prosessene tar ca. fem sekunder pr. flaske, og systemet har ubegrenset kapasitet.

Le Verre de Vin-systemet er verdensledende innenfor vinpreservering, med 50 000 brukere i 87 land over hele verden. I Norge teller kundelisten så langt over 100 hoteller og restauranter, og systemet forhandles her av firmaet Vinconsult AS – «vin på glass spesialisten».


Denne maskinen sørger for at vinen kan holdes frisk i flere uker etter at flasken er åpnet.